Asiakastarinoita

Asiakkaamme ovat meille tärkeitä ja täällä kerromme heidän tarinoita ja kokemuksia meidän palvelusta. Asiakkaita on meillä eri puolilta Suomea, kaiken kokoisia ja eri toimialoilta. Yhden henkilön yrityksistä, useita henkilöitä työllistäviin yrityksiin.
ASIAKKAAMME KERTOVAT

Asiakastarinoita

Illustration

TJ Teollisuus & Kunnossapito

"Fokuksen kanssa homma on toiminut hyvin. Itseäni oli työkiireiden takia vaikea tavoittaa, mutta Fokuksen puolelta oltiin aktiivisia, joten sivusto saatiin nopeasti ja sujuvasti tehtyä. Ulkoasu on sellainen kuten toivoin ja odotinkin. Myöskin asiakaspalvelu on toiminut hienosti. Suosittelen palvelua ehdottomasti muillekin."

Teemu Happonen,TJ Teollisuus & Kunnossapitotjteollisuuspalvelut.fi

Illustration

Lapin Liikkuva Korjaamopalvelu

"Erittäin hyvää palvelua, ei voi moittia ja on jäänyt hyvä mieli ja on kuunneltu asiakasta, joten olen erittäin tyytyväinen palveluun. Sivujen ulkoasu on ollut myös miellyttävä ja olen siitä tykännyt.
Prosessi on mennyt erittäin kivuttomasti, ja yllättävän nopea oli toiminta. Parasta oli, että ei tarvinnut itse päätä vaivata asialla.Myöskin asiat meni kuten oli sovittu."

Mikal Heikka,Lapin Liikkuva Korjaamopalvelulapinliikkuva.fi

Illustration

Pohjolan Pinnoituspalvelut Oy

"Oli oikein ammattimaisen oloiset ja hyvin tehty. Olemme erittäin tyytyväisiä.
Koko prosessi meni tosi hyvin.
Suosittelemme Fokuksen palveluita muillekkin."

Kaj Antila & Topi Mikkola,Pohjolan Pinnoituspalvelut Oypohjolanpinnoituspalvelut.fi

Illustration

Gava Care

"Toiminta on joustavaa ja toteutettiin hyvin minun toiveiden pohjalta.Ulkoasuun olen erittäin tyytyväinen, se on hyvin hillitty,ei hypi silmille ja löytyy yhteystiedot tosi hyvin.Olin myös tyytyväinen miten kaikki eteni ja kaikki tapahtui aikataulussa,ja myös muutokset toteutettiin kuten sovittiin.Suosittelen ehdottomasti myös muille heidän palveluita."

Petri Henell,Kettuhoito tmikettuhoito.fi

Tutustu nyt myös meidän verkkokauppa ratkaisuun! Käy katsomassa! ➞

Mikäli heräsi kysyttävää, ole yhteydessä ja katsotaan verkkokaupparatkaisut kuntoo yrityksellesi, ota yhteyttä nyt!